Əsas səhifə Bizimlə əlaqə
AZ EN

Tövsiyə olunanlar
ABTM haqqında təqdimat
Vakansiyalar İş axtaranlar
Əks əlaqə

Kurslar haqqında məlumat almaq
 
Training
Thomas


e-ABTC
 
Mövzu qrupuna dair bütün Qısamüddətli Kurslar
Koçinq (Coaching)
Mövzu qrupu: Yumşaq vərdişlər
Kod: T611
Qiymət : 160 AZN
Ekspertlər: Camal Şahverdiyev 


Kursa yazılmaq
 
Qısa məzmunu

Müddət 8 saat
Kimlər üçün nəzərdə tutulur
  • Bütün rəhbər işçilər
  • Koaçlar və təlimçilər
  • Insan resurslarının idarə edilməsi strukturunun əməkdaşları
Modullar Təqdimat və ilkin test
Modul 1. Kouçinqin mahiyyəti
  • Koaçinqin mahiyyəti
  • Kouçinqin məqsədi və iş prinsipi
  • Kouçinqin əhatə dairəsi
  • Kouçinqin təşkilat və işçi üçün dəyəri
Modul 2. Kouçinq
  • Kimlər kouç oluna bilər
  • Kouçlar üçün tələb olunan keyfiyyətlər
  • Kouçinq zamanı yaranan problemlər
  • Kouçun iş prinsipi
Praktiki alətlər:
  • Kouçinq olunacaq mövzu və şəxsin müəyyən olunması
  • Praktiki kouçinq
Yekun test
Əldə ediləcək nəticələr Kursun sonunda iştirakçılar aşağıdakıları biləcəklər:
  • Kouçinqin mahiyyətini,
  • Kouçinqin əhatə dairəsini,
  • Kouçinqin iş prinsipini,
  • Kouçinq təcrübəsini.




© 2009 ABTC
Bütün hüquqlar qorunur
Müraciət Tariximiz Missiya ABTM haqqında Üzvlük Komanda Ekspertlərimiz Vakansiyalar Broşur Əlaqə
Yanaşmamız Standart kurslar Sertifikasiya proqramları
Yanaşmamız Xidmətlər
"Thomas" Sistemi haqqında "Thomas" məhsulları "Thomas" korporativlər üçün "Thomas" fərdlər üçün
ACCA: 2 in 1 ACCA imtahanlarına hazırlıq ACCA online imtahan ACCA Exam Registration
ABTCtest© haqqında ABTCtest©IQ ABTCtest©IQ - Fərdi Sifariş ABTCtest©PRO Sınaq testi
e-ABTC (e-təlimçi) Biznes etika və korporativ davranış Biznes ünsiyyət və danışıqaparma Satış texnologiyaları Müştəri etirazları və şikayətləri ilə iş Müştərilərin qorunub saxlanılması Hesabların açılması, aparılması və bağlanması Nağd əməliyyatlar Nağdsız əməliyyatlar Valyuta rejimi Plastik kartlarla əməliyyatlar
Tədris xidməti üzrə Biznes tərəfdaşlarımız Məsləhət xidməti üzrə Biznes Tərəfdaşlarımız
Təlim ehtiyaclarının öyrənilməsi